Over ons

Cycle Gifts Grote Kast DealersCycle Gifts is een webshop ontstaan door het gebrek aan unieke cadeaus voor fietsliefhebbers. Het bedrijf is van gepassioneerde renners. Elke keer als we een verjaardag hadden van een  fietsliefhebber of iemand van de vereniging kochten we standaardcadeaus als bidons, repen, binnenbanden en andere voorspelbare geschenken. Daarom bedachten we deze webshop. Unieke zelfbedachte producten, leuk om te hebben en leuk om te krijgen. We proberen steeds meer nieuwe artikelen te bedenken en ontwikkelen. Wij staan open voor uw ideeën. Heeft u cadeautips of mist u nog iets in ons assortiment, dan horen we het graag.

De winkel bevindt zich aan de Waalbandijk 8b in Nijmegen. Hier zit het Dutch Bicycle Centre. Dit zijn verschillende fietsbedrijven in het gebouw van de oude Honig fabriek. Cycle Gifts en Stipbike zijn twee van de vijftien ondernemingen. Deze twee winkels hebben dezelfde eigenaar.

Onze producten worden ook verkocht door onze dealers. Deze winkels verkopen dezelfde producten en voor dezelfde prijs als in de webshop. Meer informatie over onze dealers kunt u vinden bij de pagina Dealers.

 

Veel plezier op onze website!

 

Andere taal »