Links

www.stipbike.nl Stipbike is een fietsenwinkel in Nijmegen voor fixed gear, single speed, mountainbikes, bijzondere, design en racefietsen. Stipbike is een fietsenwinkel waar je komt voor goed advies, mooie producten en een goede prijs!

www.bikesight.nl Bikesight.nl is het nieuwsportal voor de mountainbikesport in Nederland. Ik probeer al het nieuws (kort of lang) te brengen dat met het wedstrijdmountainbiken (disciplines xc, xce, xcb en xcm) te maken heeft.

www.fietskleding-expert.nl Bent u op zoek naar geschikte wielerkleding voor een aangename rit en die u tegelijk in staat stelt om topprestaties te leveren? Bij fietskleding-expert.nl vindt u het breedste aanbod aan fietskleding voor gebruik in zowel de zomer als de winter en u kan helpen in uw weg naar het goud.

www.koerspetje.nl Koerspetje.nl de ideale aanvulling op de garderobe van goedgeklede wielrenners, liefhebbers en casual trendsetters. Koerspetje heeft een flitsend assortiment koerspetjes / wielrenpetjes. Niet alleen maar de retro wielerpetjes (retro wielrenpet, retro koerspet) maar ook casual fietspetjes. Om je outfit helemaal compleet te maken kan je onder specials & more heerlijke handschoenen, musette & bags vinden. Fiets helemaal in stijl met fietspetje.nl.

www.vanzutphen-outdoor.nl Vanuit een passie voor het mountainbiken en het wielrennen is ons verhuurbedrijf ontstaan. Wij stellen daarom hoge eisen aan ons materiaal en aan onze service. Met onze verhuurpunten op toplocaties en fietsen met een goede af montage hopen wij met onze service een meerwaarde te zijn in de verhuurwereld.

www.wieleroutfits.nl Wieleroutfits is een jonge en vernieuwende onderneming opgericht vanuit een passie voor fietsen en een passie voor mooie en originele fietskleding. Zoals velen onder ons zijn wij ook actieve fietsers. Maar daar hield het bij ons niet bij op. Binnen de wielersport is het belangrijk om jezelf goed te soigneren zoals dat zo mooi heet in vakjargon. De drive van wieleroutfits is om speciale, mooie, unieke en soms ook extravagante wielerkleding aan te bieden.

www.fietscentrumnijmegen.nl Uniek bedrijvencentrum in Honig Complex vormt centraal punt voor fietsliefhebbers in regio Nijmegen.

www.mastworp.nl Welkom bij De Mastworp fietsverhuur, dé fiets, tandem & mountainbike verhuurder van Uden en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor huur van fietsen, elektrische fietsen, tandems, en mountainbikes. Fietsen kunnen worden afgehaald op ons verhuurcentrum, of op locatie bezorgd worden.

www.fietsdiensten.nl Jos Sluijsmans van Fietsdiensten.nl bevordert het gebruik van de fiets voor het vervoer van goederen en personen. De fiets is een goed alternatief voor gemotoriseerd vervoer. In de binnenstad is de fiets vaak net zo snel of zelfs sneller dan de auto en in elk geval vriendelijker voor mens en milieu. Door meer gebruik te maken van de fiets blijft de stad leefbaar en bovendien toegankelijk voor het noodzakelijke autoverkeer.

rondevannijmegen.nl De Ronde van Nijmegen is een recreatieve toertocht waarbij sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan.

www.loopfiets-expert.nl Met een loopfiets en loopauto  kan uw kind heerlijk door het huis, de tuin of over straat rondtoeren. Het is niet alleen geweldig speelgoed waar kinderen uren zoet mee zijn, maar ook een fantastische opstap naar het leren fietsen: het verbetert het gevoel voor evenwicht en traint de motorische vaardigheden. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw zoon of dochter. Zij kunnen namelijk te allen tijde met de voetjes bij de vloer. Of u nu op zoek bent naar een houten loopfiets , een driewieler met duwstang of een retro loopauto , in onze webshop slaagt u gegarandeerd. Loopfiets-expert is daarmee dé shop voor speelvoertuigen en de bijbehorende accessoires en onderdelen.

http://allgifts.nl/  All Gifts

 

http://www.daanauctions.com/NL/  Veilingen faillissementen

 

http://www.wielrencadeaus.nl Wielrencadeaus.nl

 

http://www.dutchbicyclecentre.nl/ Het Dutch Bicycle Centre (DBC) in Nijmegen, het centrale punt voor fietsliefhebbers in de regio Arnhem-Nijmegen is gevestigd op het Honigcomplex. Alles voor je fiets kun je vinden in een prachtige ruimte met karakteristieke fabriekseigenschappen.

 

https://www.intercitybike.nl/ Bij Intercitybike kun je terecht voor proefritten, aankoop en service van de DF velomobiel. De DF is een sportieve velomobiel geschikt voor op de weg en past afhankelijk van het postuur mensen van ca 160 tot 185 cm lichaamslengte. Maak een afspraak voor een vrijblijvende proefrit.

 

http://www.beteropdefiets.nl/ Veel actieve fietsers krijgen blessures doordat ze verkeerd op de fiets zitten. Bij een slechte fietspositie ontstaan blessures of worden blessures versterkt. Een juiste meting kan dergelijke blessures voorkomen. Bij ‘beteropdefiets‘ kan zowel de wedstrijdfietser als de recreant terecht voor een dynamische fietspositie meting.

 

http://www.challenge-recumbents.com/

 

http://www.ltsports.nl/ LT-Sports weet met jarenlange hands-on ervaring uit de top-sport, precies waar fanatieke sporters behoefte aan hebben, en zorgt hierdoor voor een fantastisch aanbod aan producten en diensten.

 

http://www.jasperfietsen.nl/ Jasper Fietsen is gevestigd in het Dutch Bicycle Centre Nijmegen. Dit is in de oude Honig fabrieken. Een mooi industrieel erfgoed gelegen aan de waal. Hier zitten leuke cafe’s, restaurants en lunchrooms.

 

http://www.cafefrowijn.nl/ Gezelligheid, bezigheden en lekkernijen.

 

http://www.bike4fun.nl/ Wij verhuren en verkopen naast verschillende funfiets modellen ook andere attributen om uw feestcompleet te maken!

 

http://www.bike-brothers.nl/ Na de lancering van een aantal succesvolle webshops openen de Bike Brothers nu ook een echte winkel. In Nijmegen is het Dutch Cycle Center gevestigd, met 2.500 m2 fietsplezier.

 

https://www.fiets-navigatie-shop.nl/ Voor elk type fietser is er wel een geschikt type fietsnavigatie. De keus van het type navigatiesysteem is afhankelijk waarvoor je het wilt gebruiken, wil je onverhard rijden door het bos, ermee kunnen wandelen of wil je ook je prestaties analyseren.

 

https://www.action-camera-shop.nl/ Action camera of mini camera kopen? Wij hebben alle bekende merken!

 

https://www.fiets-kleding-shop.nl/ Fietskleding van de Italiaanse fabrikant Castelli is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende wielrenner. Geen wonder dat veel topteams kleding dragen van Castelli.

 

http://www.daansteenman.nl/ Fietsloket Nijmegen is een regionaal steunpunt voor veilig en plezierig fietsen. Bent u benieuwd wat u en iedereen in uw directe omgeving kan doen om dit te bereiken? Kijk dan gerust verder naar de mogelijkheden.

 

http://www.doenijmegen.nl/ DoeNijmegen.nl is hét adres voor een goed geregeld uitje. Al meer dan twaalf jaar organiseren wij originele, betaalbare groepsuitjes in en rond Nijmegen. Wij regelen vrijwel alle activiteiten zelf. Dat betekent topkwaliteit voor de beste prijs!

 

http://www.fietsdiensten.nl/ Fiets diensten adviseert bedrijven, instellingen en organisaties over fietsstimulering van werknemers en het inzetten van duurzame vervoermiddelen bij de bedrijfsvoering.

 

http://stip-kinderfietsen.nl/ Kinderfietsenwinkel in Nijmegen in het Dutch Bicycle Centre in de Honig. Ook voor onderhoud van jouw kinderfiets, -racefiets en -mountainbike.

 

http://www.perfietskoerier.nl/ Per Fietskoerier is dé fietskoerier van Nijmegen! We hebben hart voor de stad en bieden de snelste en meest duurzame wijze van transport in Nijmegen. Fietsen is voor ons ‘a way of life’.

 

http://loenderslootadvies.nl/ Loendersloot Advies is onderdeel van de Loendersloot Groep en verzorgt advisering op het gebied van verkeer, vervoer, mobiliteit en openbare ruimte alsmede projectmanagement.

 

http://www.sandwichbikes.com/

onlinewinkels links Linkjespagina.nl
http://onlinewinkels.linkjespagina.nl

 

http://www.elan.cc/ Ligfietsen zijn er in allerlei verschillende typen en maten. Van snelle, lichte racefietsen tot robuuste en comfortabele tourfietsen en driewielers. Grofweg zijn er de volgende types te onderscheiden, waarin meerdere merken verschillende fietsen aanbieden.

 

 

 

 

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stipbike, Waalbandijk 8b, 6541 AJ Nijmegen - KvK 09204510

Andere taal »