Cycle Gifts 500hm-tocht

April = Cycle Gifts 500hm-tocht

In onze Cycle Gifts 500hm-tocht vind je de mooiste en bekendste klimmen bij Nijmegen. We dagen je uit om deze tocht van 50 kilometer met 500 hoogtemeters in april 2022 te rijden. Alleen of met vrienden, een keer of heel vaak: dat mag je allemaal zelf weten. Maar dat het een vette rit is, neem dat van ons aan.

De route is grotendeels uitgepijld met rode pijlen met het Cycle Gifts-logo erop. Maar pas op: op sommige plekken kunnen we helaas geen pijlen ophangen. Check Komoot voor de routedetails of zet het GPX-bestand op je fietscomputer, dan wijst de weg zich vanzelf.

En het leuke is: deel je je rit op Instagram, dan kun je ook mooie prijzen winnen! Trek dus snel je agenda, maak in april een dag vrij en kom met je fiets en je fietsvrienden naar Nijmegen om de Cycle Gifts 500hm-tocht te rijden!

Start en finish is boven aan de Oude Kleefsebaan in Berg en Dal. Zet het GPX-bestand op je navigatietoestel of volg onze rode pijlen.

Winnen!

2021 Cycle Gifts SpatbordenZoals gezegd kun je mooie prijzen winnen als je de Cycle Gifts 500hm-tocht rijdt! Maak onderweg foto’s, deel deze op Instagram met de hashtag #cyclegifts500hmtocht en je maakt vanzelf kans! Onder de deelnemers verloten we onder andere onze Hammerman AssSaver, maar je maakt ook kans op I Want To Ride My Bicycle Espressokopjes!

Natuurlijk ben je van harte welkom om ons achteraf je avonturen te vertellen.

Veel plezier!

Downloaden

Komoot

Bekijk de Cycle Gifts 500hm-tocht op Komoot.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
Andere taal »